Anania Auto Center

Climatizare

Climatizare

Efectuam diagnosticare, igienizare si reincarcare a instalatie de climatizare

Sistemul de aer conditionat al masinii poate fi verificat si intretinut periodic. Scurgerile de refrigerant si defectele pot fi diagnosticate si reparate inainte de a deveni foarte seriose, respectiv sa afecteze compresorul. Prin distrugerea compresorului sunt afectate toate componentele sistemului.

Un alt aspect important legat de sistemul de climatizare il reprezinta curatarea si igienizarea acestuia.Prin circularea, filtrarea si tratarea termica a unei considerabile cantitati de aer, apar inevitabil bacterii care neinlaturate la timp se dezvolta si pot crea probleme sistemului respirator al pasagerilor.

Verificand instalatia de climatizare, limitati riscurile de a avea defectiuni majore. In acest fel evitati costurile marite de reparatie.
Pentru aceasta, va oferim servicii de diagnosticare, umplere sau completare, reparatie, inlocuire si igienizare pentru instalatia de climatizare auto.

Detinem statie pentru diagnosticarea si reincarcarea sistemului de climatizare cu baza de date pentru fiecare marca si model de masina.

Mentenanta

Tinichigerie

Portofoliu

Informatii utile

Others