Anania Auto Center

Service Roti

Service Roti

Servicii de intretinere/reparatie roti

De ce trebuie sa avem rotile echilibrate:
O roata echilibrata face diferenta intre un condus placut sau unul dezastruos. Unii dintre noi sunt mai sensibili in a detecta o roata neechilibrata, dar pana la urma nimeni nu se simte confortabil cand volanul vibreaza. O roata neechilibrata scurteaza viata sistemului de rulare, directie si al suspensiei. Daca simtiti vibratii in volan care incep de regula de la 80-90 km/h si cresc in amplitudine, si / sau frecventa odata cu cresterea vitezei, atunci trebuie sa verificati echilibratul rotilor.

Umflarea rotilor cu azot
Introdusa in anii 70 in sporturile cu motor, umflarea rotilor cu azot are marele avantaj al inexistentei variatiilor de presiune in functie de temperatura. Astfel, daca in momentul in care dvs faceti presiunea in roti afara sunt 20C si anvelopa are 25C si rulati cu 130 km/h, dupa mai putin de 30km, intre brakerele anvelopei sunt 80-90 C, ceea ce duce la marirea presiunii in anvelopa si micsorarea petei de aderenta. Acesta inseamna ca stabilitatea si manevrabilitate autoturismului scad, iar distanta de franare creste.

Peronalul nostru ofera cele mai bune si rapide servicii asistati de:
- Masinarie speciala pentru redresat si indreptat jante
- Masina de dejantat cauciucuri runflat
(Anvelopele Run Flat sunt concepute sa poata rula in conditii de securitate cu presiune zero pe o distanta de 50 km cu o viteza mxima de 90km/h.)
- Masini de echilibrat roti pana la dimensiunea 26”
- Generator de azot pt pastrarea unei bune conditii a pneurilor ce folosesc o astfel de incarcatura si pentru un plus de siguranta

Mentenanta

Tinichigerie

Portofoliu

Informatii utile

Others