Anania Auto Center

Polisare

Polisare

Polish Profesional

Polishul , restaureaza frumusetea originala a autoturismului. Reda vitalitatea si stralucirea lacului si a vopselelor deteriorate de vreme sau a spalarii indelungate cu perii. Elimina zgarieturile si ofera protectia caroseriei impotriva acizilor, a razelor solare, etc.

Tipul de polish auto se alege in functie de obiectivele care trebuiesc sa fie supuse procesului de polish auto. Daca stratul de vopsea de la suprafata masinii dvs. este intr-o stare impecabila, atunci acesta trebuie protejat de influenta unui complex intreg de factori negativi (noroiul, care se gaseste in mod permanent pe suprafata drumurilor, contine acizi, particule minerale abrazive, chiar si mugurii de copaci, pot afecta suprafata exterioara a masinii dvs.). In acest caz se recomanda un polih auto de protectie a caroseriei.

Daca stratul de vopsea a suferit deja de pe urma factorilor mentionati mai sus, culoarea a devenit una opaca, si-a pierdut luciul initial, si totusi se afla intr-o stare buna si nu este deteriorat, atunci pentru restaurarea luciului initial se recomanda un polish auto prin aplicarea unui strat fin de restaurare. In cazul in care pe suprafata caroseriei exista deteriorari mai grave se impune inlaturarea stratului de suprafata cu deteriorari si se aplica un polish auto de lustruire abraziv-restauratoare a caroseriei masinii(polish auto abraziv)

Mentenanta

Tinichigerie

Portofoliu

Informatii utile

Others